LAPETEK ROUND-A

antrasiitti

APK-liitäntä

Uusi LAPETEK ROUND-A, antrasiitti, apk-liitäntä Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:21209A

409,20 €(330,00 € alv 0%)

Moderni keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK ROUND-A on hanasarja, jossa on kolme ajatonta väriä. Moderni muotoilu näkyy kaikissa yksityiskohdissa ja hanat sulautuvat tyylikkäästi BLANCO-altaisiin. Harmoonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös erittäin helppokäyttöinen. Astianpesukoneventtiili on tyylikkäästi juoksuputken alla ja hanan korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla.


Värivaihtoehtona perinteinen kirkas kromi, mattamusta ja antrasiitti (Silgranit musta), joka sopii erityisen hyvin BLANCO Silgranit anthrazit altaiden kanssa käytettäväksi.

Astianpesukoneliitäntä

APK-liitäntä on sijoitettu tyylikkäästi hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle. Hanaan sopivan muotoilun ansiosta liitäntä on esteettisesti kaunis, mutta samalla myös helposti käytettävä. Selkeän muotoilun ansiosta tunnista helposti onko hana auki vai kiinni.

Tyyppihyväksyntä

LAPETEK ROUND-A -hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.

Tyyppihyväksytyt hanat ovat
- laadukkaita ja pitkäikäisiä
- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)
- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa
Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. Lapetek-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. Lapetek-hanojen tyyppihyväksyntä (20-001463-TH) on voimassa 9.3.2025 asti.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:21209A
Hanan väriSilgranit anthrazit (musta)
Juoksuputken liikerata60 - 270 astetta
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliKyllä

Tuotteeseen liittyvät artikkelit