BLANCO ETAGON 500-IFA

Ruostumaton teräs 18/10

ETAGON 500-IFA Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:1400IFA

1 119,72 €(903,00 € alv 0%)

Käytännöllisyyttä kolmella tasolla

Etagon-allas tarjoaa arkea helpottavaa käytännöllisyyttä kolmella työskentelytasolla sekä altaan kanssa vakiona tulevien monitoimikiskojen avulla. Nerokkaan välitason ja vakiona altaaseen kuuluvien Etagon-kiskojen ansiosta altaassa on kolme erillistä työskentelytasoa: yksi altaan pohjalla, toinen välitasolla ja kolmas altaan päällä. Näiden tasojen avulla voit työskennellä altaassa aina optimaalisesti riippumatta siitä, minkä kokoisia tai muotoisia astioita käytät.

Blanco Etagon -altaan mukana tulevia monikäyttöisiä Etagon-kiskoja on kaksi kappaletta ja ne voi sijoittaa vierekkäin tai päällekkäin joko altaan välitasolle tai pöytätasolle. Monitoimikiskot on suunniteltu sopimaan altaan muotoiluun täydellisesti ja ne pysyvät tukevasti paikoillaan altaan välitasolla. Kiskoja on helppo liikutella ja ne kestävät jopa 180 C lämmön eli voit huoletta asettaa kuumankin kattilan kiskojen päälle, olivatpa kiskot sitten työskentelytason päällä tai altaan keskitasossa. Jos kiskot halutaan siirtää syrjään, pinoutuvat ne siististi päällekkäin ja kiskojen likaantuessa voit pestä ne astianpesukoneessa.
Sijoittamalla leikkuulaudan altaan ulkoreunojen päälle ja haluamasi astian sen viereen, joko altaan pohjalle tai keskitasanteelle Etagon-kiskojen päälle, saat näppärästi siirrettyä leikatut ruoka-aineet viereiseen astiaan ruuanvalmistusta varten. Etäisyys astiaan on aina optimaalinen, ruuanvalmistus nopeampaa ja työskentely leikkuulaudalla miellyttävää.

Mallit ja kiinnitysvaihtoehdot

Laaja valikoima käytännöllisiä lisätarvikkeita tekee altaan käytöstä entistäkin toimivampaa.

- leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja sopii käytettäväksi niin altaan päällä, kuin pöytätasollakin.
- monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa.
- altaaseen sijoitettavat kiskot (vakiovaruste) muodostavat kätevän välitason astioita varten. Silloin kun ruokaa ei valmisteta, kiskot voidaan laittaa päällekkäin käyttäen niitä esimerkiksi tiskirätin säilytyspaikkana. Pöytätasolla samat kiskot toimivat tyylikkäänä pannunalusena. Kiskojen pohjassa on tehokkaat liukuesteet, joiden ansiosta ne pysyvät tukevasti paikoillaan, oli sijoituspaikka mikä tahansa.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Etagon -altaat ovat saatavissa kaikissa kolmessa kiinnitysvaihtoehdossa. Etagon-U on alta kiinnitettävä allas, joka sopii erilaisiin kivi- ja massatasoihin. Etagon-IFN ja Etagon-IFA –altaat voidaan asentaa tasoon päältäpäin, jolloin tason päälle tulee ainoastaan erittäin ohut rst reuna. Kolmas vaihtoehto on asentaa IFN tai IFA -allas huullettuna, jolloin altaan reuna asettuu tarkalleen samaan tasoon pöytätason kanssa.

Etagon-IFN on ilman hanalippaa ja Etagon-IFA mallissa altaan takana on tukeva hanalippa. Hanalipassa on erillinen kaksoisvahvistus, minkä ansiosta korkea ja painavampikin hana istuu siinä tukevasti. Ohjeet altaan kiinnittämiseen löytyvät Asennus- ja käyttöohjeista.
Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1400IFA
Altaan kiinnitystapaHuullettava
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allasmateriaaliruostumaton teräs
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino kaukosäädöllä
Jätejärjestelmä suositus411774
Toimitussisältö- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Tuotteeseen liittyvät artikkelit