Dalago 45 + Round-A, antras.
search
  • Dalago 45 + Round-A, antras.
  • Dalago 45 + Round-A, antras.
  • Dalago 45 + Round-A, antras.

BLANCO DALAGO 45 +

ROUND-A anthrazit Varastossa

103709K2
995,72 € (803,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Suosikkimalli suomalaiseen makuun

Allas + hana paketin avulla saat samalla rahalla enemmän toiminnallisuutta keittiöösi. DALAGO 45 on monen makuun sopiva moderni allas selkeillä linjoilla. Se antaa parhaan mahdollisen mukavuuden oli sitten kyseessä keittiö tai kodinhoitohuone. Altaan takana on esiporattujen reikien ansiosta reilusti tilaa...

Tuote-esittely

Suosikkimalli suomalaiseen makuun

Allas + hana paketin avulla saat samalla rahalla enemmän toiminnallisuutta keittiöösi. DALAGO 45 on monen makuun sopiva moderni allas selkeillä linjoilla. Se antaa parhaan mahdollisen mukavuuden oli sitten kyseessä keittiö tai kodinhoitohuone. Altaan takana on esiporattujen reikien ansiosta reilusti tilaa erilaisille tarvikkeille kuten astianpesuhana tai vaikka pesuainepumppu.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT®-allasmateriaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %. Käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnollisen kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
SILGRANIT® on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT® -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että paremmin likaa hylkivän pinnan.
Lue lisää Silgranit® allasmateriaalista kohdasta materiaalitietoa.

Dalago tarvikkeet ja lisävarusteet

Blanco Dalago altaaseen on saatavilla kattava valikoima lisätarvikkeita, joiden avulla teet altaasta entistäkin toimivamman kokonaisuuden.

- pyökkinen leikkuulauta on kätevä lisä altaan päällä tai työtasolla kuoriessa ja pilkkoessa hedelmiä, vihanneksia tai leipää
- kulmakori toimii erinomaisesti hedelmiä huuhdottaessa tai kauhojen ja vispilöiden kuivauspaikkana. Kulmakorissa on myös kätevä säilyttää tiskiharjaa tai rättiä.
- erillinen valutustaso toimii kätevästi työtason päälle siten, että valutustason reuna jätetään altaan sisäpuolella. Näin valutustason reunassa olevasta aukosta vesi valuu suoraan altaaseen.
- vihanneskori on mainio apu huuhdeltaessa esimerkiksi salaattia. Vesi valuu hyvin metallilankakorin läpi, mikä helpottaa vihannesten kunnollista huuhtelua. Lisäksi vihanneskorissa on erillinen irrotettava lautasteline.

Leikkuulauta veloituksetta paketin ostajalle

BLANCO DALAGO settiin kuuluu monipuolinen pyökkileikkuulauta. Leikkuulauta istuu sen pohjassa olevien urien ansiosta tukevasti sekä altaan päälle että sen viereen pöytätasolle. Pöytätasolla lauta voi olla kokonaan erillisenä leikkuulautana tai sen voi asettaa osittain altaan päälle, jolloin voit helposti valmistella ruokaa suoraan altaassa olevaan astiaan.

Katso lisätietoja pakettiin sisältyvistä tuotteista ”Vakiovarusteet” välilehden alta.

Toimitussisältö

- BLANCO DALAGO 45 Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
- LAPETEK Round-A hana apk-liitännällä, antrasiitti
- leikkuulauta

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 11.1
Altaan väri Silgranit® anthrazit (musta)
Allaskaapin minimileveys 45 cm
Pääaltaan syvyys 190 mm
Pohjaventtiili 3,5" roskasihti kaukosäädöllä
Takuu kk 24

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus

Tuotteeseen liittyvät videot