Tyylikkäät allas ja hana yhdistelmät edullisina setteinä

Suosituimmat altaat saat edullisesti myös valmiina setteinä, joissa olemme paketoineet altaan yhteyteen hanan ja kätevän leikkuulaudan. Edullisemman hinnan lisäksi yhteensopivuus niin ulkonäöllisesti kuin ominaisuuksienkin kannalta on varmistettu.

Kaikki altaat ovat laadukkaita ja seteissä käytetyt hanat turvallisia. Hanoilla on 1.1.2020 voimaan astuneen Ympäristöministeriön asetuksen mukainen suomalainen tyyppihyväksyntä.

Vuoden 2020 alussa astuivat voimaan Ympäristöministeriön uudet asetukset vesikalusteiden teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnästä, joissa esimerkiksi on huomioituna raskasmetallien liukenemisen rajoitus, sallitun lyijypitoisuuden aleneminen sekä vaatimus vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungonosien korroosionkestävyydestä ja muuttamisesta sinkkikadonkestävään DZR-messinkiin. Näiden avulla Ympäristöministeriö pyrkii varmistamaan ettei esimerkiksi keittiössä talousveden ottoon tarkoitetusta hanasta siirry veteen terveydelle haitallisia aineita, eli toisin sanoen ettei puhdas vesi muutu hanan läpi virratessaan heikompi laatuiseksi.

Allas-hana setit 24 tuotetta

Näytetään 1 - 24 / 24 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 24 tuotteesta