LAPETEK LUNA-X 340-IFA

Ruostumaton teräs 18/10

LUNA-X 340-IFA Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:1441IFA

265,36 €(214,00 € alv 0%)

Maksimaalisen tilava allasmuoto

Lapetek Luna-X -allasperhe sisältää kolme suosikkimallia keittiöön ja apukeittiöön. Kulmien pienellä pyöristyksellä (R25 mm) ja syvällä altaalla (190 mm) luodaan sekä moderni ilme että tilava ja käytännöllinen allas. Altaan hanalippa on siistin tasainen ilman ylimääräisiä reunuksia allas- ja taso-osan välissä ja tämä yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa tekevät Luna-X -altaista helposti puhtaana pidettäviä.

Luna-X 230-IFA on pienen keittiö ja apukeittiön tilaihme. Pienistä äärimitoista huolimatta altaan syvyyden ja kulmien pienen pyöristyksen ansiosta allas on kokoonsa nähden erittäin tilava. Luna-X 230-IFA vaatii ainoastaan 30 cm leveän allaskaapin.
Luna-X 340-IFA sopii pieneen keittiöön tai apukeittiöön, jossa tilaa on vähän tai jossa muuten vaan halutaan käyttää pienempää allaskaappia. Optimaalisen muotoilun ansiosta 40 cm allaskaappiin sopiva Luna-X 340-IFA on äärimittoihinsa nähden uskomattoman tilava allas. Kulmien pieni pyöristyssäde ja reilu allassyvyys antavat hyvin tilaa niin ruoan esivalmistelulle kuin isojenkin astioiden tiskaamiseen tai apukeittiön askareisiin.
Isompi Luna-X 500-IFA sopii 60 cm allaskaappiin ja siinä on vastaavat kulmien pyöristykset ja allassyvyys kuin kapeammassa mallissa. Suuremman leveytensä ansiosta allas on vielä huomattavasti Luna-X 340-IFA -mallia tilavampi. Kaikissa malleissa hanalippa on vahvistettu, minkä ansiosta myös korkeampi tai massiivisempi hana istuu tukevammin altaassa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Luna-X asennetaan päältäpäin, jolloin tason päälle jää ainoastaan tyylikäs erittäin matala rst-reunus. Ohjeet altaan kiinnittämiseen löytyvät Asennus- ja käyttöohjeista.

Luna-X -tarvikkeet ja -lisävarusteet

Luna-X -altaaseen on saatavissa laadukas kaksoisrakenneleikkuulauta. Saarni/komposiittileikkuulauta on moderni ja vääntyilemätön vaihtoehto perinteiselle puuleikkuulaudalle.

Kaksoisrakenteinen leikkuulauta yhdistää massiivipuun ja komposiittimateriaalien parhaat puolet. Luonnollinen ja tyylikäs puupinta leikkuulaudan päällä sekä pohjassa antaa miellyttävän käyttötuntuman. Välissä oleva korkeapainelaminaatti mahdollistaa massiivipuuhun verrattuna mittatarkemman, kevyemmän ja myös vääntyilemättömämmän leikkuulaudan.

Ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin.

Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1441IFA
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
MateriaaliRuostumaton teräs