LAPETEK LINOPIN-SA

musta/messinki

APK-liitäntä

Uusi LAPETEK LINOPIN-SA, musta/messinki, apk-liitäntä Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:22052SA

672,08 €(542,00 € alv 0%)

EKO keittiöhana apk-venttiilillä ja ulosvedettävällä suihkulla

LAPETEK LINOPIN-SA kuuluu ajattoman tyylikkäästi muotoiltuun hanasarjaan, jossa helppokäyttöisyyttä lisää ulosvedettävä suihkupää. Tyylikkään ulkoasun ja helppokäyttöisyyden lisäksi hanan suunnittelussa on huomioituna ekologisuus. Vettä kuluu käytössä vain noin 6,5 litraa minuutissa, tehden koko ajan säästöä veden kulutukseen. Hanasarjan muotoilussa on kiinnitetty huomiota kaikkiin pienempiinkin yksityiskohtiin, kuten hanan saman väriseen ulosvedettävään suihkupäähän, elegantteihin käyttövipuihin ja huomaamattomaan alusrenkaaseen. Laadukkaasti viimeistely ja eleetön hanasarja sulautuu niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiötyyliin.

LINOPIN-SA hanaa on mahdollista käyttää myös silloin, kun hana sijaitsee hyvin lähellä takaseinää, sillä vipuotin kääntyy koko säätöalueella ilman, että se menee juurikaan hanan rungon taakse. Hanan juoksuputken kulma on suunniteltu siten, että vesi osuu altaaseen optimaalissa kulmassa minimoiden altaan pohjasta ja roskasihdistä syntyviä roiskeita.

Hanojen ajaton ulkonäkö ja laaja värivalikoima tarjoavat sopivan sävyn kaikenlaisiin keittiötyyleihin. Tyylikäs musta keittiöhana tai ripauksen hohdetta tuova kupari tai kultainen keittiöhana antavat oman kauniin ilmeensä jokaisen keittiön allaspisteelle. Silgranit-keittiöallasvärien mukaiset Silgranit-hanavärit soft valkoinen, harmaan tai ruskean sävyt, mahdollistavat koko allaspisteen sävy-sävyyn sisustamisen. Ajattoman tyylikkäät rst-optik ja kromi hanavärit säilyttävät suosionsa ja ovat aina hyvä valinta altaan rst-altaan pariksi. Suoraviivaisen tyylikkäällä, mutta silti muotoilultaan yksinkertaisella hanalla on helppo viimeistellä keittiön ilme ja luoda tyylikäs allaskokonaisuus.

LAPETEK LINOPIN-SA -hanoissa APK-liitäntä on sijoitettu hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle. Hanaan suunnitellun muotoilun ansiosta liitäntä on tyylikäs ja helposti käytettävä. Apk-venttiilin selkeä muotoilu on suunniteltu siten, että on helppo tunnistaa, onko hana auki vai kiinni.

Energian säästö

LAPETEK LINOPIN-SA hanoissa käytetään juoksuputken sisällä olevaa huomaamatonta piiloporesuutinta. Vedensäästö on huomioutu hanan suunnittelussa sen ollessa noin. 6,5 litraa minuutissa (3 bar). Alhaisempi vedenkulutus vähentää energian tarvetta ja pienentää käyttökustannuksia.


- Vähemmän hiilidioksidipäästöjä, kun vettä ei tarvitse lämmittää niin paljoa
- Vähemmän vedenkulutusta, kun veden virtaamaa rajoitetaan
- Vähemmän energian kulutusta, kun vettä liikutetaan vähemmän
- Ennen kaikkea säästämme vesivarantoamme tuleville sukupolville

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LINOPIN-SA -hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


- Tyyppihyväksytyt hanat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä
- Turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)
- LAPETEK LINOPIN-SA on luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (20-001463-TH) on voimassa 9.3.2025 asti.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:22052SA
Hanan väriMattamusta/messinki
Juoksuputken liikerata60 - 270 astetta
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliKyllä
Toimitussisältö- LAPETEK Linopin-A hana apk-liitännällä