LAPETEK LINO-SA

soft-valkoinen

APK-liitäntä

LAPETEK LINO-SA, soft-valkoinen, apk-liitäntä Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tulossa 02.05.2024

Tuotekoodi:21907SA

622,48 €(502,00 € alv 0%)

EKO keittiöhana ulosvedettävällä suihkulla ja apk-venttiilillä

HUOM, tuote tulossa varastoon syksyllä 2023. Ennakkotilauksia otetaan vastaan.


LAPETEK LINO-SA -hanasarja on tyylikkäästi muotoiltu ulosvedettävällä suihkupäällä varustettu hana. Hanan suunnittelussa on huomioituna tyylikkään ulkoasun lisäksi ekologisuus. Vettä kuluu käytössä vain noin 6,5 litraa minuutissa tehden koko ajan säästöä veden kulutukseen. Hanasarjan muotoilussa on kiinnitetty huomiota kaikkiin pienempiinkin yksityiskohtiin, kuten hanan saman väriseen ulosvedettävään suihkupäähän, hanan ilmettä korostaviin käyttövipuihin ja huomaamattomasti työtasoon sulautuvaan alusrenkaaseen. Laadukkaasti viimeistely ja eleetön hanasarja on kaunis yksityiskohta niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiötyyliin.

Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös erittäin helppokäyttöinen ja hanan korkea juoksuputki yhdistettynä ulosvedettävään suihkuun mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla. Normaalia pidemmät taipuisat syöttöletkut helpottavat asennusta ja liikeradan rajoittimella saat estettyä veden osumista altaan ulkopuolelle. Hanan juoksuputken kulma on suunniteltu siten, että vesi osuu altaaseen optimaalissa kulmassa minimoiden altaan pohjasta ja roskasihdistä syntyviä roiskeita. Hanassa on integroituna piiloporesuutin. Poresuutin on helppo tarvittaessa irrottaa ja puhdistaa.

Hanojen ajaton ulkonäkö ja laaja värivalikoima tarjoavat sopivan sävyn kaikenlaisiin keittiötyyleihin. Tyylikäs musta keittiöhana tai ripauksen hohdetta tuova kupari tai kultainen keittiöhana antavat oman kauniin ilmeensä jokaisen keittiön allaspisteelle. Silgranit-keittiöallasvärien mukaiset Silgranit-hanavärit soft valkoinen, harmaan tai ruskean sävyt, mahdollistavat koko allaspisteen sävy-sävyyn sisustamisen. Ajattoman tyylikkäät rst-optik ja kromi hanavärit säilyttävät suosionsa ja ovat aina hyvä valinta altaan rst-altaan pariksi. Suoraviivaisen tyylikkäällä, mutta silti muotoilultaan yksinkertaisella hanalla on helppo viimeistellä keittiön ilme ja luoda tyylikäs allaskokonaisuus.

LAPETEK LINO-SA -hanoissa APK-liitäntä on sijoitettu hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle. Hanaan suunnitellun muotoilun ansiosta liitäntä on tyylikäs ja helposti käytettävä. Apk-venttiilin selkeä muotoilu on suunniteltu siten, että on helppo tunnistaa, onko hana auki vai kiinni.

Energian säästö

LAPETEK LINO-SA hanoissa käytetään juoksuputken sisällä olevaa huomaamatonta piiloporesuutinta. Vedensäästö on huomioutu hanan suunnittelussa sen ollessa noin. 6,5 litraa minuutissa (3 bar). Alhaisempi vedenkulutus vähentää energian tarvetta ja pienentää käyttökustannuksia.


- Vähemmän hiilidioksidipäästöjä, kun vettä ei tarvitse lämmittää niin paljoa
- Vähemmän vedenkulutusta, kun veden virtaamaa rajoitetaan
- Vähemmän energian kulutusta, kun vettä liikutetaan vähemmän
- Ennen kaikkea säästämme vesivarantoamme tuleville sukupolville

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LINO-SA -hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


- Tyyppihyväksytyt hanat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä
- Turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)
- LAPETEK LINO-SA on luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (20-001463-TH) on voimassa 9.3.2025 asti.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:21907SA
Hanareikä35 mm
Hanan väriSilgranit soft-valkoinen
Juoksuputken liikerata60 - 270 astetta
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliKyllä
Toimitussisältö- LAPETEK Linopin-A hana apk-liitännällä
- erikoispitkät Neoperl syöttöletkut 45 cm
- kerox säätösylinteri
- vaihdettava piiloporesuutin ja vaihtoavain
- säädettävä juoksuputken käännön rajoitin