• Uutuus
LAPETEK LINO-SA, volcano-harmaa, apk-liitäntä
search
  • LAPETEK LINO-SA, volcano-harmaa, apk-liitäntä
  • LAPETEK LINO-SA, volcano-harmaa, apk-liitäntä
  • LAPETEK LINO-SA, volcano-harmaa, apk-liitäntä
  • LAPETEK LINO-SA, volcano-harmaa, apk-liitäntä

LAPETEK LINO-SA

volcano-harmaa APK-liitäntä Varastossa

21903SA
622,48 € (502,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

EKO keittiöhana ulosvedettävällä suihkulla ja apk-venttiilillä

LAPETEK LINO-SA -hanasarja on tyylikkäästi muotoiltu ulosvedettävällä suihkupäällä varustettu hana. Hanan suunnittelussa on huomioituna tyylikkään ulkoasun lisäksi ekologisuus. Vettä kuluu käytössä vain noin 6,5 litraa minuutissa tehden koko ajan säästöä veden kulutukseen....

Tuote-esittely

EKO keittiöhana ulosvedettävällä suihkulla ja apk-venttiilillä

LAPETEK LINO-SA -hanasarja on tyylikkäästi muotoiltu ulosvedettävällä suihkupäällä varustettu hana. Hanan suunnittelussa on huomioituna tyylikkään ulkoasun lisäksi ekologisuus. Vettä kuluu käytössä vain noin 6,5 litraa minuutissa tehden koko ajan säästöä veden kulutukseen. Hanasarjan muotoilussa on kiinnitetty huomiota kaikkiin pienempiinkin yksityiskohtiin, kuten hanan saman väriseen ulosvedettävään suihkupäähän, hanan ilmettä korostaviin käyttövipuihin ja huomaamattomasti työtasoon sulautuvaan alusrenkaaseen. Laadukkaasti viimeistely ja eleetön hanasarja on kaunis yksityiskohta niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiötyyliin.


Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös erittäin helppokäyttöinen ja hanan korkea juoksuputki yhdistettynä ulosvedettävään suihkuun mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla. Normaalia pidemmät taipuisat syöttöletkut helpottavat asennusta ja liikeradan rajoittimella saat estettyä veden osumista altaan ulkopuolelle. Hanan juoksuputken kulma on suunniteltu siten, että vesi osuu altaaseen optimaalissa kulmassa minimoiden altaan pohjasta ja roskasihdistä syntyviä roiskeita. Hanassa on integroituna piiloporesuutin. Poresuutin on helppo tarvittaessa irrottaa ja puhdistaa.

Hanojen ajaton ulkonäkö ja laaja värivalikoima tarjoavat sopivan sävyn kaikenlaisiin keittiötyyleihin. Tyylikäs musta keittiöhana tai ripauksen hohdetta tuova kupari tai kultainen keittiöhana antavat oman kauniin ilmeensä jokaisen keittiön allaspisteelle. Silgranit-keittiöallasvärien mukaiset Silgranit-hanavärit soft valkoinen, harmaan tai ruskean sävyt, mahdollistavat koko allaspisteen sävy-sävyyn sisustamisen. Ajattoman tyylikkäät rst-optik ja kromi hanavärit säilyttävät suosionsa ja ovat aina hyvä valinta altaan rst-altaan pariksi. Suoraviivaisen tyylikkäällä, mutta silti muotoilultaan yksinkertaisella hanalla on helppo viimeistellä keittiön ilme ja luoda tyylikäs allaskokonaisuus.

LAPETEK LINO-SA -hanoissa APK-liitäntä on sijoitettu hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle. Hanaan suunnitellun muotoilun ansiosta liitäntä on tyylikäs ja helposti käytettävä. Apk-venttiilin selkeä muotoilu on suunniteltu siten, että on helppo tunnistaa, onko hana auki vai kiinni.

Energian säästö

LAPETEK LINO-SA hanoissa käytetään juoksuputken sisällä olevaa huomaamatonta piiloporesuutinta. Vedensäästö on huomioutu hanan suunnittelussa sen ollessa noin. 7,2 litraa minuutissa (3 bar). Alhaisempi vedenkulutus vähentää energian tarvetta ja pienentää käyttökustannuksia.

- Vähemmän hiilidioksidipäästöjä, kun vettä ei tarvitse lämmittää niin paljoa
- Vähemmän vedenkulutusta, kun veden virtaamaa rajoitetaan
- Vähemmän energian kulutusta, kun vettä liikutetaan vähemmän
- Ennen kaikkea säästämme vesivarantoamme tuleville sukupolville

Näin ollen virtauksenrajoitin (8 l/min) mahdollistaa pienen vedenkulutuksen ja täyttää Green Buildingin tehokkaalle vedenkäytölle asettamat vaatimukset.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LINO-SA -hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


- Tyyppihyväksytyt hanat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä
- Turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)
- LAPETEK LINO-SA on luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (20-001463-TH) on voimassa 9.3.2025 asti.

Toimitussisältö

- LAPETEK Linopin-A hana apk-liitännällä
- erikoispitkät Neoperl syöttöletkut 45 cm
- kerox säätösylinteri
- vaihdettava piiloporesuutin ja vaihtoavain
- säädettävä juoksuputken käännön rajoitin

Mittakuvat ja tekniset tiedot

kg CO2e/kg 6.9
Paino kg (ilman pakkausta) 3.5
Hanan väri Silgranit volcano-harmaa
Hanareikä 35 mm
Juoksuputken liikerata 60 - 270 astetta
Tyyppihyväksyntä FI
Ääniluokka Luokka 1
Ulosvedettävä suihkupää Kyllä
APK-venttiili Kyllä
Takuu kk 24

Tuotteeseen liittyvät videot

Tuotteeseen liittyvät blogijulkaisut