LAPETEK LINO-A

kupari

APK-liitäntä

Uusi LAPETEK LINO-A, kupari, apk-liitäntä Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:21349A

489,80 €(395,00 € alv 0%)

Moderni keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK LINO hanasarjan moderni muotoilu näkyy kaikissa yksityiskohdissa ja hanat sulautuvat tyylikkäästi BLANCO-altaisiin. Suunnittelun lähtökohtana on ollut pelkistetty ja linjakas ulkomuoto. Harmoonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös erittäin helppokäyttöinen. LINO hanan korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla.

Kaikki tekniset toiminnat ovat mukana kuten perushanoissakin, mutta ne eivät hallitse hanan visuaalista ilmettä. Esimerkkinä tästä on hanan juoksuputki – siis se näkyvin osa hanasta. Linjakas juoksuputki kätkee sisäänsä Sveitsiläisen Neoperlin valmistaman ”piiloporesuuttimen” joka toimii kuten tavallinen poresuutin, mutta se on katseelta piilossa juoksuputken päässä.
Vakiona hanasta tulee vettä 12 litraa minuutissa.
Hanaan voidaan vaihtaa vettä säästävä poresuutin, jolloin vaihtoehtoina on 8 tai 5 litraan minuutissa veden virtausta rajoittava poresuutin. Rajoittavan poresuuttimen mukana tulee avain, jolla poresuutin voidaan helposti vaihtaa ja avata verkosta tulevan kalkin ym. puhdistamista varten. Veden virtausta rajoittava poresuutin tasaa verkoston paineen vaihteluita pitämällä virtausta mahdollisimman tasaisena. Tästä on etua myös erityisesti verkostoissa, joissa paine vaihtelee ja muiden verkostossa olevien laitteiden takaiskut aiheuttavat veden ”pärskähtelyä” altaaseen.
LEED- ja BREEAM ympäristösertifioiduissa kohteissa vaaditaan myös hanoilta veden säästöä, jolloin vedenvirtausrajoitin mahdollistaa Lino hanojen käytön näissä kohteissa.

Astianpesukoneliitäntä

LAPETEK LINO -hanoissa APK-liitäntä on sijoitettu tyylikkäästi hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle. Hanaan sopivan muotoilun ansiosta liitäntä on esteettisesti kaunis, mutta samalla myös helposti käytettävä. Nerokkaan muotoilun ansiosta tunnista helposti onko hana auki vai kiinni.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LINO- hanoilla on Suomalainen tyyppihyväksyntä.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:21349A
Hanan väriKupari
Juoksuputken liikerata60 - 270 astetta
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliKyllä

Tuotteeseen liittyvät artikkelit