SOLIS 400-IFN
search
  • SOLIS 400-IFN
  • SOLIS 400-IFN
  • SOLIS 400-IFN
  • SOLIS 400-IFN
  • SOLIS 400-IFN

BLANCO SOLIS 400-IFN

Ruostumaton teräs 18/10 Tilattavissa

1153IFN
514,60 € (415,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Tyylikkäästi toiminnallinen

SOLIS-altaassa on kaikki, mitä tarvitset. Tässä laadukkaassa, ruostumattomasta teräksestä valmistetussa altaassa on panostettu moderniin muotoiluun, joka myös mahdollistaa optimaalisen tilankäytön keittiössäsi. Altaan ajaton, harjattu pintakäsittely sopii kauniisti mihin tahansa työtasomateriaaliin ja allas kestää...

Tuote-esittely

Tyylikkäästi toiminnallinen

SOLIS-altaassa on kaikki, mitä tarvitset. Tässä laadukkaassa, ruostumattomasta teräksestä valmistetussa altaassa on panostettu moderniin muotoiluun, joka myös mahdollistaa optimaalisen tilankäytön keittiössäsi. Altaan ajaton, harjattu pintakäsittely sopii kauniisti mihin tahansa työtasomateriaaliin ja allas kestää niin kulutusta kuin aikaa. Altaan pohja on muotoiltu siten, että se on mahdollisimman tasainen aina reunoille asti, mikä maksimoi allastilan.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

SOLIS-sarjaan on saatavilla myös keittiössä toimimista helpottavia lisävarusteita, kuten bambuleikkuulauta, monitoimikiskot ja monitoiminen vihanneskori, jotka kaikki helpottavat ruoanlaittoa ja huuhtelua. Tyylikkäästi integroituvien lisävarusteiden, piilotetun C-ylivuoton ja InFino-järjestelmän ansiosta SOLIS-sarja on myös erityisen helppohoitoinen.

Toimitussisältö

- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 2.83

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus

Tuotteeseen liittyvät videot