BLANCO SOLIS 700-IFN

Ruostumaton teräs 18/10

SOLIS 700-IFN Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:1193IFN

833,28 €(672,00 € alv 0%)

Tyylikkäästi toiminnallinen

SOLIS-altaissa on kaikki, mitä tarvitset! Niissä yhdistyvät muotoilu ja toiminnallisuus - tässä laadukkaassa, ruostumattomasta teräksestä valmistetussa altaassa on panostettu moderniin muotoiluun, joka myös mahdollistaa optimaalisen tilankäytön keittiössäsi. Altaiden ajattomaan tyyliin harjattu pintakäsittely voidaan yhdistää harmonisesti mihin tahansa työtasomateriaaliin ja altaat kestävät niin kulutusta kuin aikaakin.


SOLIS-altaat on muotoiltu niin, että pohja on mahdollisimman tasainen aina reunoille asti, jolloin saat hyödynnettyä allastilaa maksimaalisesti. Jos altaaseen onkin esimerkiksi jäänyt laseja odottamaan tiskausta, tilaa riittää kuitenkin vielä vaikkapa kattilan liottamiseen tai kukkamaljakon täyttämiseen.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

SOLIS-sarjaan on saatavilla myös keittiössä toimimista helpottavia lisävarusteita, kuten bambuleikkuulauta, monitoimikiskot ja monitoiminen vihanneskori, jotka kaikki helpottavat ruoanlaittoa ja huuhtelua. Tyylikkäästi integroituvien lisävarusteiden, piilotetun C-ylivuoton ja InFino-järjestelmän ansiosta SOLIS-sarja on myös erityisen helppohoitoinen.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1193IFN
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Altaan kiinnitystapaHuullettava
Allasmateriaaliruostumaton teräs
Allaskaapin minimileveys80 cm
Pääaltaan syvyys185 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus411766
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko