LAPETEK LETOS-B

allashana bidellä

kromi

LAPETEK LETOS-B, kromi Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:31731B

357,12 €(288,00 € alv 0%)

Suihkuletkun pituus 175 cm. Tarvikkeena myös 200 cm pitkä letku.

Siro ja käytännöllinen muotoilu sopii niin pieneen kuin isompaankin tilaan.

LAPETEK LETOS-B hanan ja bideesuihkun siro muotoilu sekä käytännöllisyys tuovat tilaan modernia, mutta näyttävää minimalistisuutta. Siro hana sopii niin pienempien kuin isojenkin altaiden kanssa käytettäväksi, sillä muotoilussa on otettu huomioon myös sen käytännöllisyys. Juoksuputken muotoilu on tehty niin, että vesi virtaa hanasta 37 asteen kulmassa. Mikä mahdollistaa, että sitä voi myös käyttää isommankin kylpyhuonealtaan kanssa.


Tuo kylpyhuoneeseen lisää kontrastia värikkäällä hanalla ja bideellä. Värit hanassa ja bideessä ovat täysin yhteneväiset aina bideen pidikkeeseen asti. Valitse väri vaihtoehtosi kromista, mustasta tai kullasta. Yhdistä raikas kromin väri niin modernin kuin klassisen kylpyhuonetyylin kanssa. Mustan tai kullan värisellä hanalla voit luoda tyylikästä kontrastia monenlaiseen kylpytilaan. Modernit kulta ja musta väri pääsevät hyvin esille sirossa ja minimalistisessa muotoilussa niin värillisen altaan kuin valkoisen klassisen posliinialtaan parina.

LAPETEK LETOS-B tulee automaattisesti hana ja bidee yhdistelmänä. Mikäli bideelle ei olekaan tarvetta, se on mahdollista myös poistaa jälkikäteen tulppaamalla sille tarkoitettu liitäntä.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LETOS -kylpyhuonehanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa, että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat

- laadukkaita ja pitkäikäisiä

- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)

- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (22-001926-TH) on voimassa 9.5.2027 asti.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:31731B
Hanareikä35 mm
Hanan väriKromattu
APK-venttiiliEi
Toimitussisältö- kylpyhuonehana
- käsisuihku
- suihkuletku
- seinäkiinnike