LAPETEK LAVA, mattamusta
search
  • LAPETEK LAVA, mattamusta
  • LAPETEK LAVA, mattamusta

LAPETEK LAVA

eko-allashana mattamusta Varastossa

31699
341,00 € (275,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Ajattoman puhdaslinjainen kylpyhuonehana

LAPETEK LAVA hanasarjan linjakas muotoilu tuovat tilaan modernia suoraviivaisuutta. Ajaton muotoilu on suunniteltu kestämään aikaa ja se on aina yhtä muodikas. Hanan muotoilu on käytännöllistä ja selkeät linjat tuovat ryhdikkyyttä tilaan. Juoksuputken muotoilu on tehty niin, että vesi virtaa hanasta 15...

Tuote-esittely

Ajattoman puhdaslinjainen kylpyhuonehana

LAPETEK LAVA hanasarjan linjakas muotoilu tuovat tilaan modernia suoraviivaisuutta. Ajaton muotoilu on suunniteltu kestämään aikaa ja se on aina yhtä muodikas. Hanan muotoilu on käytännöllistä ja selkeät linjat tuovat ryhdikkyyttä tilaan. Juoksuputken muotoilu on tehty niin, että vesi virtaa hanasta 15 asteen kulmassa, mikä mahdollistaa, että sitä voi käyttää isojen ja pienempien altaiden kanssa.


Hanan tyylikkään muotoilun täydentää klassiset värit. Yhdistä perinteikäs kromin väri niin moderniin kuin klassisempaankin tilaan. Mustan ja kullan värisellä hanalla pystyt luomaan kontrastia monenlaiseen tilaan. Linjakas muotoilu pääsee hyvin esille moderneissa kullan ja mustan väreissä ja sopivat yhteen monien eri sisustustyylien kanssa.

Kylpyhuonehana bidellä tai ilman

Hanaan on mahdollista liittää bidee myös jälkikäteen tilaamalla bideosa erikseen. Bidee ja hanan runko ovat väreiltään täysin yhteneväisiä bideen seinäkiinnikkeeseen asti.


Bidemalli voidaan myös päivittää ilman bidettä olevaksi malliksi jättämällä bideosa asentamatta ja tulppaamalla bidelle menevä putki mukana tulevalla messinkitulpalla​.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LAVA -kylpyhuonehanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, joka takaa, että hanat ovat teknisesti laadukkaita ja turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat

- laadukkaita ja pitkäikäisiä

- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)

- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (22-001926-TH) on voimassa 9.5.2027 asti.

Toimitussisältö

- kylpyhuonehana

Mittakuvat ja tekniset tiedot

kg CO2e/kg 6.8
Paino kg (ilman pakkausta) 1.2
Hanan väri Musta
Hanareikä 35 mm
Tyyppihyväksyntä FI
Ääniluokka Luokka 1
Takuu kk 24