LAPETEK LAVA-B

allashana bidellä

mattamusta

LAPETEK LAVA-B, mattamusta Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:31699B

465,00 €(375,00 € alv 0%)

Ajattoman puhdaslinjainen kylpyhuonehana

Suihkuletkun pituus 175 cm. Tarvikkeena myös 200 cm pitkä letku.

Linjakas ja ajaton muotoilu sopii yhteen monien eri sisustustyylien kanssa

LAPETEK LAVA-B hanan ja bideesuihkun linjakas muotoilu tuovat tilaan modernia suoraviivaisuutta. Ajaton muotoilu on suunniteltu kestämään aikaa ja se on aina yhtä muodikas. Hanan muotoilu on käytännöllistä ja selkeät linjat tuovat ryhdikkyyttä tilaan. Juoksuputken muotoilu on tehty niin, että vesi virtaa hanasta 15 asteen kulmassa, mikä mahdollistaa, että sitä voi käyttää isojen ja pienempien altaiden kanssa.


Tuo kylpyhuoneeseen lisää kontrastia värikkäällä hanalla ja bideellä. Värit hanassa ja bideessä ovat täysin yhteneväiset aina bideen pidikkeeseen asti. Valitse väri vaihtoehtosi kromista, mustasta tai kullasta. Yhdistä raikas kromin väri niin modernin kuin klassisen kylpyhuonetyylin kanssa. Linjakas muotoilu pääsee hyvin esille moderneissa kullan ja mustan väreissä ja sopivatkin yhteen monien eri sisustustyylien kanssa.

LAPETEK LAVA-B tulee automaattisesti hana ja bidee yhdistelmänä. Mikäli bideelle ei olekaan tarvetta, se on mahdollista myös poistaa jälkikäteen tulppaamalla sille tarkoitettu liitäntä.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LAVA -kylpyhuonehanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, joka takaa, että hanat ovat teknisesti laadukkaita ja turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat

- laadukkaita ja pitkäikäisiä

- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)

- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (22-001926-TH) on voimassa 9.5.2027 asti.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:31699B
Hanareikä35 mm
Hanan väriMusta
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliEi
Toimitussisältö- kylpyhuonehana
- käsisuihku
- suihkuletku
- seinäkiinnike