LAPETEK LETOS-B, mattamusta
search
  • LAPETEK LETOS-B, mattamusta
  • LAPETEK LETOS-B, mattamusta
  • LAPETEK LETOS-B, mattamusta

LAPETEK LETOS-B

eko-allashana bidellä mattamusta Varastossa

31799B
483,60 € (390,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Suihkuletkun pituus 175 cm. Tarvikkeena myös 200 cm pitkä letku.

Siro ja käytännöllinen muotoilu sopii niin pieneen kuin isompaankin tilaan.

LAPETEK LETOS-B hanan ja bideesuihkun siro muotoilu sekä käytännöllisyys tuovat tilaan modernia, mutta näyttävää minimalistisuutta. Siro hana sopii niin pienempien kuin isojenkin...

Tuote-esittely

Suihkuletkun pituus 175 cm. Tarvikkeena myös 200 cm pitkä letku.

Siro ja käytännöllinen muotoilu sopii niin pieneen kuin isompaankin tilaan.

LAPETEK LETOS-B hanan ja bideesuihkun siro muotoilu sekä käytännöllisyys tuovat tilaan modernia, mutta näyttävää minimalistisuutta. Siro hana sopii niin pienempien kuin isojenkin altaiden kanssa käytettäväksi, sillä muotoilussa on otettu huomioon myös sen käytännöllisyys. Juoksuputken muotoilu on tehty niin, että vesi virtaa hanasta 37 asteen kulmassa. Mikä mahdollistaa, että sitä voi myös käyttää isommankin kylpyhuonealtaan kanssa.


Tuo kylpyhuoneeseen lisää kontrastia värikkäällä hanalla ja bideellä. Värit hanassa ja bideessä ovat täysin yhteneväiset aina bideen pidikkeeseen asti. Valitse väri vaihtoehtosi kromista, mustasta tai kullasta. Yhdistä raikas kromin väri niin modernin kuin klassisen kylpyhuonetyylin kanssa. Mustan tai kullan värisellä hanalla voit luoda tyylikästä kontrastia monenlaiseen kylpytilaan. Modernit kulta ja musta väri pääsevät hyvin esille sirossa ja minimalistisessa muotoilussa niin värillisen altaan kuin valkoisen klassisen posliinialtaan parina.

LAPETEK LETOS-B tulee automaattisesti hana ja bidee yhdistelmänä. Mikäli bideelle ei olekaan tarvetta, se on mahdollista myös poistaa jälkikäteen tulppaamalla sille tarkoitettu liitäntä.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LETOS -kylpyhuonehanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa, että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat

- laadukkaita ja pitkäikäisiä

- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)

- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (22-001926-TH) on voimassa 9.5.2027 asti.

Toimitussisältö

- kylpyhuonehana
- käsisuihku
- suihkuletku
- seinäkiinnike

Mittakuvat ja tekniset tiedot

kg CO2e/kg 6.8
Paino kg (ilman pakkausta) 1.35
Hanan väri Musta
Hanareikä 35 mm
Ulosvedettävä suihkupää Ei
APK-venttiili Ei
Takuu kk 24