LAPETEK LETOS

allashana

kromi

LAPETEK LETOS, kromi Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:31731

270,32 €(218,00 € alv 0%)

Siro ja käytännöllinen muotoilu sopii niin pieneen kuin isompaankin tilaan.

LAPETEK LETOS hanasarjan siro muotoilu ja pieni koko tuovat tilaan modernia, mutta näyttävää minimalistisuutta. Siro hana sopii niin pienempien kuin isojenkin altaiden kanssa käytettäväksi, sillä muotoilussa on otettu huomioon myös sen käytännöllisyys. Juoksuputken muotoilu on tehty niin, että vesi virtaa hanasta 37 asteen kulmassa. Mikä mahdollistaa, että sitä voi myös käyttää isommankin kylpyhuonealtaan kanssa.


Hanan tyylikkään muotoilun täydentää klassiset värit: kromi, musta ja kulta. Yhdistä raikas kromin väri niin modernin kuin klassisen kylpyhuonetyylin kanssa. Mustan tai kullan värisellä hanalla voit luoda tyylikästä kontrastia monenlaiseen kylpytilaan. Modernit kulta ja musta väri pääsevät hyvin esille sirossa ja minimalistisessa muotoilussa niin värillisen kylpyhuonealtaan kuin valkoisen klassisen posliinialtaan parina.

Hanaan on mahdollista liittää bidee myös jälkikäteen. Bidee ja hanan runko ovat väreiltään täysin yhteneväisiä ihan bideen seinäkiinnikkeeseen asti.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LETOS -kylpyhuonehanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa, että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat

- laadukkaita ja pitkäikäisiä

- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)

- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (22-001926-TH) on voimassa 9.5.2027 asti.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:31731
Hanareikä35 mm
Hanan väriKromattu
APK-venttiiliEi
Toimitussisältö- kylpyhuonehana