LAPETEK LAVA

allashana

kromi

LAPETEK LAVA, kromi Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:31631

255,44 €(206,00 € alv 0%)

Ajattoman puhdaslinjainen kylpyhuonehana

Linjakas ja ajaton muotoilu sopii yhteen monien eri sisustustyylien kanssa

LAPETEK LAVA hanasarjan linjakas muotoilu tuovat tilaan modernia suoraviivaisuutta. Ajaton muotoilu on suunniteltu kestämään aikaa ja se on aina yhtä muodikas. Hanan muotoilu on käytännöllistä ja selkeät linjat tuovat ryhdikkyyttä tilaan. Juoksuputken muotoilu on tehty niin, että vesi virtaa hanasta 15 asteen kulmassa, mikä mahdollistaa, että sitä voi käyttää isojen ja pienempien altaiden kanssa.


Hanan tyylikkään muotoilun täydentää klassiset värit. Yhdistä perinteikäs kromin väri niin moderniin kuin klassisempaankin tilaan. Mustan ja kullan värisellä hanalla pystyt luomaan kontrastia monenlaiseen tilaan. Linjakas muotoilu pääsee hyvin esille moderneissa kullan ja mustan väreissä ja sopivat yhteen monien eri sisustustyylien kanssa.

Hanaan on mahdollista liittää bidee myös jälkikäteen. Bidee ja hanan runko ovat väreiltään täysin yhteneväisiä ihan bideen seinäkiinnikkeeseen asti.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LAVA -kylpyhuonehanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, joka takaa, että hanat ovat teknisesti laadukkaita ja turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat

- laadukkaita ja pitkäikäisiä

- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)

- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (22-001926-TH) on voimassa 9.5.2027 asti.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:31631
Hanareikä35 mm
Hanan väriKromattu
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliEi
Toimitussisältö- kylpyhuonehana