LAPETEK LAVA, kromi
search
  • LAPETEK LAVA, kromi
  • LAPETEK LAVA, kromi
  • LAPETEK LAVA, kromi

LAPETEK LAVA

allashana kromi Varastossa

31631
255,44 € (206,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Ajattoman puhdaslinjainen kylpyhuonehana

Linjakas ja ajaton muotoilu sopii yhteen monien eri sisustustyylien kanssa

LAPETEK LAVA hanasarjan linjakas muotoilu tuovat tilaan modernia suoraviivaisuutta. Ajaton muotoilu on suunniteltu kestämään aikaa ja se on aina yhtä muodikas. Hanan muotoilu on käytännöllistä ja selkeät linjat tuovat...

Tuote-esittely

Ajattoman puhdaslinjainen kylpyhuonehana

Linjakas ja ajaton muotoilu sopii yhteen monien eri sisustustyylien kanssa

LAPETEK LAVA hanasarjan linjakas muotoilu tuovat tilaan modernia suoraviivaisuutta. Ajaton muotoilu on suunniteltu kestämään aikaa ja se on aina yhtä muodikas. Hanan muotoilu on käytännöllistä ja selkeät linjat tuovat ryhdikkyyttä tilaan. Juoksuputken muotoilu on tehty niin, että vesi virtaa hanasta 15 asteen kulmassa, mikä mahdollistaa, että sitä voi käyttää isojen ja pienempien altaiden kanssa.


Hanan tyylikkään muotoilun täydentää klassiset värit. Yhdistä perinteikäs kromin väri niin moderniin kuin klassisempaankin tilaan. Mustan ja kullan värisellä hanalla pystyt luomaan kontrastia monenlaiseen tilaan. Linjakas muotoilu pääsee hyvin esille moderneissa kullan ja mustan väreissä ja sopivat yhteen monien eri sisustustyylien kanssa.

Hanaan on mahdollista liittää bidee myös jälkikäteen. Bidee ja hanan runko ovat väreiltään täysin yhteneväisiä ihan bideen seinäkiinnikkeeseen asti.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LAVA -kylpyhuonehanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, joka takaa, että hanat ovat teknisesti laadukkaita ja turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat

- laadukkaita ja pitkäikäisiä

- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)

- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (22-001926-TH) on voimassa 9.5.2027 asti.

Toimitussisältö

- kylpyhuonehana

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Toimitussisältö - kylpyhuonehana
kg CO2e/kg 6.8 kg CO2e /kg
Paino kg (ilman pakkausta) 1.2